Hemstäd

i Göteborg med omnejd.

Städ i Göteborg

Panos Cleaning erbjuder hemstäd åt privatpersoner i Göteborg med omnejd till förmånliga priser.
Ring oss på 0700261826 eller maila oss för offert.

Ett lugnare hem

Hemmet skall vara en plats för ro och frid. Ett städat hem gör detta lättare att uppnå. Vi erbjuder hemstäd för vanliga människor som har ont om tid. Skicka en förfrågan om hemstäd redan nu och få prisuppgifter för just ditt hem!

Schemalagd städning

Självklart erbjuder vi schemalagd städning. Vårt upptagningsområde är hela Göteborg med omnejd. Vi vet hur stressigt det kan vara ibland, och vi jobbar aktivt med att aldrig vara i vägen eller på något sätt ställa till det för våra kunder. Schemat läggs tillsammans med dig som kund för största möjliga bekvämlighet.

Storstädning

Alla hem behöver en storstädning då och då. Vi erbjuder storstädning till alla privatpersoner i Göteborg med omnejd. Med vår storstädning får du även nyputsade fönster. Skicka en förfrågan och få prisuppgifter för ditt hem!

Fönsterputs

Rena fönster släpper in mer ljus och förbättrar miljön på hemma. Vi erbjuder fönsterputsning för dig som vill skapa en skön känsla för hela familjen. Skicka förfrågan om fönsterputsning och få prisuppgifter som passar just dig!

Flyttstädning

Överlämna huset eller lägenheten i bästa skick för den nya ägaren. Med vår tjänst flyttstädning kan du känna dig trygg eftersom vi städar utifrån standardavtal som omfattar flyttstädning. Gör din vardag enklare och skicka förfrågan redan nu!

Golvvård

Vi erbjuder golvvård till alla typer av golv. Med en bra utfört golvpolish får golv en längre livslängd och finare glans. Skicka en förfrågan på golvvård redan idag!